WordPress

WordPress is één van de meest gebruikte website-builders ter wereld. Toch is het niet vanzelfsprekend dat alles soepel zal verlopen. Het gebruiken en onderhouden van deze handige tool vereist toch wat nodige expertise. 

Wordpress

WordPress in het kort

WordPress is de meest gebruikte website builder, cms systeem en/of e-commerce applicatie op aarde en dat natuurlijk voor een goede reden. Je kan op een WordPress systeem namelijk eindeloze aanpassingen doen op je website en je hebt keuze uit talloze plugins en themes voor je website. Van het maken van een blog tot webshop, WordPress maakt het mogelijk. Dit programma wordt gebruikt door zowel particulieren en bedrijven.

In de handen van de juiste persoon kan WordPress veel betekenen voor je website. Maar ook WordPress heeft veel aardig wat onderhoud nodig.

Waarom WordPress onderhoud?

Een gezonde website

Een gezonde website is natuurlijk een vrij abstracte term. Met een gezonde website wordt een website bedoelt die gehost wordt op veilige webservers en  voorzien is van de meest recente updates voor alle gebruikte onderdelen. Dit hangt allemaal af van hoe goed de website onderhouden is. Het onderhouden van de website is dus belangrijker dan de meeste mensen denken.

Tijd is geld!

Wil jij nou écht al het zware werk doen om je WordPress website te bouwen en onderhouden? Eerlijk is eerlijk, eventjes rondklooien in WordPress gaat je geen topwebsite opleveren, het is daarom handig om een proffesional in te schakelen die wegwijs is in dit programma. Je kan namelijk het beste idee hebben voor een geweldige website maar als je helemaal geen idee hebt hoe je dat idee moet realiseren heb je er niet al te veel aan. Maar als je dit idee doorgeeft aan experts en hen aan de slag zet kunnen zij wat voor jou misschien uren werk is doen in minuten!

Bespaar kosten

Het is simpelweg goedkoper om iemand of een heel team regelmatig WordPress onderhoud te laten verrichten op je website dan alleen een hulplijn inschakelen wanneer het fout gaat. Daarnaast draai je verlies wanneer je website niet goed werkt en dat wordt alleen maar opgelost op het moment dat je website weer up and running is. Voorkomen is natuurlijk  beter dan fixen!

 

Bekijk hier de onderhoudspakketten van InterIP. Alle pakketten zijn incl. wordpress getuned webhosting, registratie van uw domeinnaam en gratis support voor al uw vragen over en aanpassingen op de website.