Bescherming tegen hackers

Niemand wil gehacked worden, dat is duidelijk. Maar toch doen veel mensen te weinig om hun website hackerproof te maken.

Website onderhoud is het antwoord

Welke website zijn nou vaak het doelwit van hackers? Slecht onderhouden websites natuurlijk. Verouderde en in het algemeen slecht onderhouden website is precies wat hackers willen zien. Als ze zien dat jouw website goed is onderhouden en ondergebracht is bij een veilige webhoster dan zullen ze vaak denken dat het de moeite niet waard is en op zoek gaan naar een ander doelwit.

Je wil niet dat je website plat gelegd wordt en dat hackers serieuze schade kunnen aanrichten, voorkom het daarom zo veel mogelijk. Het gebruik maken van verouderde plugins kan bijvoorbeeld een oorzaak zijn van een kwetsbare website, hou daarom altijd alles up to date.

Om dit te voorkomen is het handig om iemand in te schakelen om je website zo veilig mogelijk te maken en deze figuren nieteens de kans te geven. Een slecht onderhouden website is precies waar hackers hun vizier op zullen stellen, een goed onderbouwde website is als een ondoordringbaar fort, ze maken geen kans.

Je kan zelf je website maken en deze goed beveiligen maar nog steeds een doelwit worden van hackers, het is daarom handig om iemand in te schakelen die een kijkje kan nemen naar je website om vervolgens zwakke punten te vinden. Een ervaren persoon denkt aan dingen die waarschijnlijk nooit bij jou zijn opgekomen. Zo kan je de beveilig van je website naar het volgende niveau brengen. De feedback die je kan krijgen over je website kan je helpen in de toekomst een beter  beveiligde website te hebben en hackers af te schrikken.

 

Zie hier een overzicht van de website onderhoudspakketten die InterIP aanbiedt en laat vandaag nog uw website controleren op lekken in plugins, themas en wordpress core bestanden.

Zorg er altijd voor dat niemand aan je gegevens komt